Trophy Knijppeilood 10gr
Trophy Knijppeilood 10gr
10% korting

Zebco Trophy Knijppeillood

Merk: Zebco
Productcode: 6294010 (39181)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Lood Peillood

Product specificaties

Merk Zebco
Type Peilood met veer
Inhoud 2 stuks
Verkrijgbare gewichten 10, 15 en 20gram

Product omschrijving

Dit Peillood met veer van Zebco is een Hoogwaardig peillood dat bestaat uit twee holle loodhelften, die met een vering bij elkaar gehouden worden en op eenvoudige wijze te openen is. Verkrijgbaar bij Vismania in 10, 15 en 20 gram.Over Zebco

Zebco Europe is èèn van de grootste en meest vooraanstaande producenten van hengelsportartikelen in Europa. Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical en Magic Trout, ons bedrijf brengt 7 wereldmerken onder èèn dak. Zebco Europe wordt door eigen vestigingen vertegenwoordigd in Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland. De vele andere Europese landen worden vanaf ons hoofdkantoor in Duitsland beleverd.

Het grote succes van Zebco Europe GmbH is het gevolg van het constante streven, de eigen producten consequent aan te passen aan de wensen van de hengelsporter. Materiaal ontwikkeld door gebruikers voor de dagelijkse praktijk aan en op het viswater.  Daarin worden onze productmanagers bijgestaan door een grote schare van ervaren internationale test en team hengelsporters, die tesamen al vele lands- en wereldkampioenschapstitels hebben behaald.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies