Trophy Kogellood
Trophy Kogellood
10% korting

Zebco Trophy Kogellood

Merk: Zebco
Productcode: 0 (35353)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Lood Lood

Product specificaties

Merk Zebco
Type Kogellood

Product omschrijving

Het trophy Kogellood van Zebco is perfect rond en voorzien van een gaatje.Met Kogellood kun je diverse roofvis montages maken maar ook de witvisser kan hier ook zeker mee uit de weg.Het Kogellood van Zebco is verkrijgbaar in alle gangbare gewichten en zitten (afhankelijk van het gewicht ) verpakt per 5 , 7,  8, 10 en 12 stuks.Over Zebco

Zebco Europe is èèn van de grootste en meest vooraanstaande producenten van hengelsportartikelen in Europa. Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical en Magic Trout, ons bedrijf brengt 7 wereldmerken onder èèn dak. Zebco Europe wordt door eigen vestigingen vertegenwoordigd in Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland. De vele andere Europese landen worden vanaf ons hoofdkantoor in Duitsland beleverd.

Het grote succes van Zebco Europe GmbH is het gevolg van het constante streven, de eigen producten consequent aan te passen aan de wensen van de hengelsporter. Materiaal ontwikkeld door gebruikers voor de dagelijkse praktijk aan en op het viswater.  Daarin worden onze productmanagers bijgestaan door een grote schare van ervaren internationale test en team hengelsporters, die tesamen al vele lands- en wereldkampioenschapstitels hebben behaald.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies