Supercrush Margin Carp Groundbait
Supercrush Margin Carp Groundbait

Sonubaits Supercrush Margin Carp Groundbait

Merk: Sonubaits
Productcode: S1770005 (13555)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Lokvoer Lokvoer Aas/Lokvoer

Product specificaties

Merk Sonubaits
Type Supercrush Margin Carp Groundbait
Ideaal voor het vissen op Karper
Is een vrij zwaar voer dat op zijn plek blijft liggen
Inhoud 2kg

Product omschrijving

Supercrush mixen zijn ontwikkeld om, door gebruik te maken van hoogwaardige visvoeding, zo snel en zo veel mogelijk grote vissen aan te trekken. Deze Range van mixen wordt met uiterste zorg en precisie samengesteld met gemalen en geplette ingrediënten om de samenstelling zo vers en onbeschadigd mogelijk te verwerken voor een optimaal resultaat.

Sonubaits Supercrush Margin Carp Sonubaits Supercrush Margin Carp is bedoeld om een voerplek aan te leggen in een gebied waar de vis zich concentreerd. Om dit voor elkaar te krijgen is een mix nodig met zwaardere deeltjes zodat deze zich niet snel zullen verplaatsen. Sonubaits Supercrush Margin Carp is gemaakt van gemalen zaden en vismeelpellets om voor de nodige atractie te zorgen maar zwaar genoeg is om te blijven liggen. De mix zelf is vrij neutraal van kleur met daarin kleine gekleurde stukjes gemengd om de interesse van de karper te wekken. Wanneer gecupt van een zekere hoogte maakt het voer, en dan met name de losse deeltjes, een aantrekkelijk geluid in/door het water. Over Sonubaits

Sonubaits loopt voorop in de ontwikkeling en het design van modern aas en lokvoer. De expertise ligt in de onderzoeken van de best beschikbare ingrediënten en de unieke verwerkingswijze waardoor een gemakkelijk te gebruiken aas geproduceerd wordt. Deze voldoen aan de zeer hoge eisen van de moderne visser en geeft hen het vertrouwen op hun hoogste niveau te vissen omdat ze weten dat het aas perfect zal presteren.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies