Supercrush 50:50 Mehod Paste Natural
Supercrush 50:50 Mehod Paste Natural

Sonubaits Supercrush 50:50 Mehod Paste Natural

Merk: Sonubaits
Productcode: S1770009 (16569)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Lokvoer Lokvoer Aas/Lokvoer

Product specificaties

Merk Sonubaits
Type Supercrush 50:50 Mehod Paste Natural
Perfect voor het vissen op Karpers en Brasem
en in wat dieper water
Inhoud 2kg

Product omschrijving

Supercrush mixen zijn ontwikkeld om, door gebruik te maken van hoogwaardige visvoeding, zo snel en zo veel mogelijk grote vissen aan te trekken. Deze Range van mixen wordt met uiterste zorg en precisie samengesteld met gemalen en geplette ingrediënten om de samenstelling zo vers en onbeschadigd mogelijk te verwerken voor een optimaal resultaat.

Sonubaits 50:50 Method Paste Natural grondvoer is een mix van een Method en Paste samenstelling. Hier door plakt dit grondvoer extreem goed in de korf of voor de Method Feeder. Dit voer is dan ook zeer geschikt voor de visserij op diepere waters. Door zeer veel water toe te voegen kan dit voer ook als paste gebruikt worden voor de vaste hengel. Het Sonubaits 50/50 Method and Paste Natural grondvoer is gemaakt van geplette pellets, verder is dit grondvoer zeer rijk aan vismeel en olie's. Perfect grondvoer voor het vissen op grote brasem en karpers.Over Sonubaits

Sonubaits loopt voorop in de ontwikkeling en het design van modern aas en lokvoer. De expertise ligt in de onderzoeken van de best beschikbare ingrediënten en de unieke verwerkingswijze waardoor een gemakkelijk te gebruiken aas geproduceerd wordt. Deze voldoen aan de zeer hoge eisen van de moderne visser en geeft hen het vertrouwen op hun hoogste niveau te vissen omdat ze weten dat het aas perfect zal presteren.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies