Supercrush Krill
Supercrush Krill

Sonubaits Supercrush Krill

Merk: Sonubaits
Productcode: S1770011 (8433)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Lokvoer Lokvoer Aas/Lokvoer

Product specificaties

Merk Sonubaits
Type Supercrush Krill
Kleur Oranje
Inhoud 2 kilo
Zeer geschikt voor Commerciële wateren
Heeft de perfecte textuur
en een zeer goede binding

Product omschrijving

Supercrush mixen zijn ontwikkeld om, door gebruik te maken van hoogwaardige visvoeding, zo snel en zo veel mogelijk grote vissen aan te trekken. Deze Range van mixen wordt met uiterste zorg en precisie samengesteld met gemalen en geplette ingrediënten om de samenstelling zo vers en onbeschadigd mogelijk te verwerken voor een optimaal resultaat.

Sonubaits Supercrush Krill Groundbait is een mix van geplette krill, pellets en vismeel. Het resultaat is een geurig (penetrante) grondvoer die niet alleen karper, maar zeker ook (grote) brasem naar de visstek lokt. Dit grondvoer kan niet alleen uitstekend ingezet worden voor de method, maar ook voor de feeder en vaste stok visserij en is makkelijk te mengen. Over Sonubaits

Sonubaits loopt voorop in de ontwikkeling en het design van modern aas en lokvoer. De expertise ligt in de onderzoeken van de best beschikbare ingrediënten en de unieke verwerkingswijze waardoor een gemakkelijk te gebruiken aas geproduceerd wordt. Deze voldoen aan de zeer hoge eisen van de moderne visser en geeft hen het vertrouwen op hun hoogste niveau te vissen omdat ze weten dat het aas perfect zal presteren.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies