Supercrush Super Carp Method Mix
Supercrush Super Carp Method Mix

Sonubaits Supercrush Super Carp Method Mix

Merk: Sonubaits
Productcode: S1770012 (5838)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Lokvoer Lokvoer Aas/Lokvoer

Product specificaties

Merk Sonubaits
Type Supercrush Super Carp Method Mix
Heeft een hoge plakkracht
en een grove structuur
Ideaal voor het vissen op Karper met de method feeder
Inhoud 2 kilo

Product omschrijving

Supercrush mixen zijn ontwikkeld om, door gebruik te maken van hoogwaardige visvoeding, zo snel en zo veel mogelijk grote vissen aan te trekken. Deze Range van mixen wordt met uiterste zorg en precisie samengesteld met gemalen en geplette ingrediënten om de samenstelling zo vers en onbeschadigd mogelijk te verwerken voor een optimaal resultaat.

Super Carp Method Mix is een supermix en bevat een hoog mate van voeratractors en voedingswaarde waardoor de vis als een magneet naar uw voerstek wordt getrokken. Door de bindende werking laat deze mix zich goed mengen met pellets, granen, mais en geplette boilies. Het voer is stevig genoeg om, éénmaal gevormd, met een method feeder grote afstanden af te leggen tijdens het inwerpen. Eénmaal in het water zal de mix snel uiteen vallen. Deze mix is ook geschikt voor het vissen op grote brasem, barbeel, zeelt en kopvoorn/winde.Over Sonubaits

Sonubaits loopt voorop in de ontwikkeling en het design van modern aas en lokvoer. De expertise ligt in de onderzoeken van de best beschikbare ingrediënten en de unieke verwerkingswijze waardoor een gemakkelijk te gebruiken aas geproduceerd wordt. Deze voldoen aan de zeer hoge eisen van de moderne visser en geeft hen het vertrouwen op hun hoogste niveau te vissen omdat ze weten dat het aas perfect zal presteren.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies