Space Maker Multi 50 inch /2.50 meter - Zwart
Space Maker Multi 50 inch /2.50 meter - Zwart Space Maker Multi 50 inch /2.50 meter - Zwart
5% korting

Preston Space Maker Multi Brolly 50 inch /2.50 meter - Zwart

Merk: Preston
Productcode: P0180002 (29056)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Paraplu's

Product specificaties

Merk Preston Innovations
Type Space Maker Multi 50 inch Brolly
Formaat 127cm/doorsnee 250cm
Bijzonderheden Waterdicht Getapete Naden
- Lichtgewicht Glasvezel Baleinen
- Extra lange en sterke stang
- Bevestigingspunten Voor pinnen (pinnen meegeleverd)
- Foedraal meegeleverd

Product omschrijving

De nieuwe en verbeterde Space Maker Multi 50 Brolly biedt u de meest gebruiksvriendelijke en ruimtebesparende brolly die we ooit hebben geproduceerd. 
Deze veelzijdige paraplu heeft waterdichte getapete naden en lichtgewicht glasvezel armen voor meer ondersteuning en stabiliteit. 
De dubbele kantelhoek geeft je nog meer dekkingsopties, waardoor hij perfect is voor diverse weersomstandigheden. De brolly is voorzien van dubbele bevestigingspunten, waardoor u uw paraplu in winderige omstandigheden kunt vastzetten. (pinnen worden standaard meegeleverd). De stabiliteit en betrouwbaarheid van deze brolly wordt aanzienlijk ondersteund door de extra sterke brollystok. De dikte van de paal is vergroot, wat resulteert in een stevige en duurzame brolly. De brollystok is extra lang gemaakt, waardoor je meer hoogte-opties hebt en deze paraplu gemakkelijk te gebruiken is op de oever.Over Preston

Preston Innovations behoort tot de beste witvismerken in de hengelsportbranche en heeft dankzij haar innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten de harten van vele serieuze wedstrijdvissers voor zich gewonnen. Uit de vele innovatieve producten van Preston Innovations is duidelijk op te maken dat het bedrijf gepromoot wordt door een team enthousiaste en zeer bedreven witvissers. Vismania heeft hier een groot assortiment van de specialist in witvissen, Preston Innovations. Met een hoop zitkisten & accesoires, (vaste) hengels, netten, kleding, luggage, elastiek, klein materiaal en nog veel meer!


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies