Solus Duo Schepnetsteel
Solus Duo Schepnetsteel

Nytro Solus Duo Schepnetsteel

Merk: Nytro
Productcode: 20500008 (46338)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Netten Schepnet Stelen

Product specificaties

Merk Nytro
Type Solus Duo Net Handle (een stevige witvis schepnetsteel)
Lengte 2.2m/3.3m
Transport lengte 120cm
Gewicht 314gr
Bijzonderheden te gebruiken op verschillende lengtes
Voorzien van een lichtgewicht Duo carbon handvat
- Super glide matafwerking

Product omschrijving

De Solus Duo netsteel is voorzien van twee  schroefdraden in het bovenste en middelste gedeelte, waardoor hij kan worden gebruikt op lengtes van 2,2m of 3,3m, afhankelijk van de omstandigheden. De lichtgewicht, multifunctionele Solus Duo carbon steel is sterk met een superglide matte afwerking en is ontworpen voor allround visomstandigheden.Over Nytro

Nytro onderscheidt zich als een toegewijd merk voor de sportvisserij, zorgvuldig ontworpen door sportvissers voor sportvissers, met een sterke nadruk op de absolute tevredenheid van de consument.  U kunt er zeker van zijn dat een NYTRO product ongeëvenaarde waarde voor uw geld biedt.

By Nytro ligt de focus op het feedervissen op zowel commerciële als natuurlijke locaties. Gezien hun concentratie op het vissen met hengels en reels in commerciële omgevingen, bevat hun  belangrijkste commerciële assortiment nu ook pellet waggler hengels. Naast hengels en reels hebben ze hun productlijn uitgebreid met essentiële artikelen voor het feedervissen en het commerciële vissen. Dit omvat lugage, EVA opbergoplossingen, gevlochten- en monolijnen, brollies, zitboxen en een speciaal ontworpen feederstoel. Daarnaast bieden ze vissers een uitgebreide selectie van landingsnetten, handgrepen voor landingsnetten, verschillende bewaarnetten en stijlvolle wedstrijdkleding.

 


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies