Silicone Tube
Silicone Tube Silicone Tube
10% korting

Korda Silicone Tube

Merk: Korda
Productcode: (2485)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Rig Materialen Tubing / Silicone

Product specificaties

Merk Korda
Type Silicone slang
Inhoud 1.5mtr

Product omschrijving

De Silicone Tubing van Korda is ideaal om een hair op zijn plaats te houden, dit voorkomt het in de war gooien van de onderlijn en zorgt tevens voor een veel betere inhaking. Tevens is dit de ideale Silicone Tubing om te gebruiken voor de rekker/recoilrig. Het is niet alleen zeer elastisch maar ook nog eens buitengewoon sterk. 
Voor een optimale combinatie kun je gebruik maken van de andere artikelen uit de Korda range. Hiermee creëer je heel eenvoudig nog betere rigs.Over Korda

Korda is één van de bekendste en betrouwbaarste karpermerken op de markt. Ze staan bekend omdat ze zeer betrouwbaar en innovatief zijn. Korda Nederland heeft een aantal bekende karpervissers in het team zoals: Kevin Diederen, Bart van Bezouw, Arjan Braad, Stefan Slechten, Tommie van den Akker, Ben van Boekel, Tijmen van der Sande, Martijn Bomeke en Tom ter Weele. Korda is steeds weer bezig om nieuwe producten te ontwerpen met maar één doel. Meer karpers vangen! Korda brengt ook telkens een nieuwe masterclass uit ( film) om hun producten te laten zien, te testen en tips mee te geven aan karpervissers . 

 

 

 


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies