Technium  650mm/0.28mm/7.5kg Premium
Technium  650mm/0.28mm/7.5kg Premium
5% korting

Shimano Technium Premium Lijn

Merk: Shimano
Productcode: TEC65028PB (37829)
Levertijd: Direct


In categorieën: Vislijnen Nylon Nylon Nijlon Lijn

Product specificaties

Merk Technium
Diameter 0,28mm
Lengte 650m
Trekkracht 7.5kg
Kleur Donker
Water Type Zoet water
Lijn Soort Zinkend

Product omschrijving

Shimano's Technium lijn staat al jaren bekend om zijn lage rek en hoge breeksterkte. De donkere lijn is nu nog beter; door nieuwe Japanse technologiën is de lijn nu niet alleen dunner maar ook sterker!

Geproduceerd volgens de revolutionaire Triple Construction voor ultieme prestaties. Beschikt over een extreem lage rek (12%) voor superieure beetregistratie. Snelzinkend en volgt perfect de contouren van de bodem. Ontwikkeld voor de karpervisser maar door de lage rek en de extreem hoge trekkracht tevens perfect voor de hedendaagse strand- en feedervisserij. Voorzien van een wrijvingsverminderend oppervlak en door en door gekleurd, waardoor de lijn nagenoeg onzichtbaar is op vuile en donkere bodemsOver Shimano
Shimano is een wereldberoemde organisatie uit Japan die voor zowel de hengelsport als de wielersport over een schitterend, breed assortiment beschikt. De molens van Shimano behoren tot de beste en meest gebruikte vismolens ter wereld. Naast molens heeft Shimano tevens een imposant pakket aan hengels, lijn, kleding en luggage in huis. Alle producten van Shimano staan onder zeer strenge controle als het aankomt op kwaliteit en duurzaamheid. Als gevolg heeft Shimano bij zeer veel vissers een nagenoeg smetteloze reputatie opgebouwd.
Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies