PROREX CONVERTER STALKER RB (3.00MTR)
PROREX CONVERTER STALKER RB (3.00MTR) PROREX CONVERTER STALKER RB (3.00MTR) PROREX CONVERTER STALKER RB (3.00MTR) PROREX CONVERTER STALKER RB (3.00MTR)
10% korting

PROREX Converter Stalker rb

Merk: PROREX
Productcode: 15814-300 (38953)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Foudralen Accessoire Tassen

Product specificaties

Merk Prorex
Type Converter Stalker rb
Lengte 1.57m
Afmetingen opbergtas 20x16cm
Extra Tang- en flessenhouder
Materiaal polyester
Tackle Boxen Niet meegeleverd

Product omschrijving

Met dit transformatiewonder tover je je hengelsleeve eenvoudig om tot een heuptas. Ideaal als je met weinig materiaal lange afstanden moet afleggen.  Beide opgestapelde tassen van 20x16cm kunnen kunstaasboxen tot 19,5x15,5cm bevatten. Het extra bovenliggende vak aan de voorkant met 12x16cm is perfect geschikt voor documenten, sleutels, enz. Aan de voorkant vind je bovendien een tanghouder en een flessenhouder, die met een karabijnhaak vastgezet kan worden. Twee grote, extra karabijnhaken aan de zijkant bieden de mogelijkheid om verdere accessoires te monteren. Over PROREX

Monsterlijk grote carnivoren vangen? Als het antwoord ja is, is het merk PROREX het beste voor u. We zullen een breed scala aan producten ontwerpen voor het vissen met kunstaas (hengels, molens en kunstaas) speciaal ontworpen voor carnivoren zoals snoek, snoekbaars of baars.
 


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies