Pole Pots
Pole Pots
5% korting

Guru Pole Pots

Merk: Guru
Productcode: (25639)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Voer Accessoires Method Visserij

Product specificaties

Merk Guru
Type Pole Pot
Inhoud Per verpakking zitten er 2 potjes in, met 2 verschillende deksels
Geschikt voor het voeren van maden, pellets en andere softbaits
Past op bijna elke diameter hengel
Gemaakt van 2-kleurig plastic

Product omschrijving

Pole Pots zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij de moderne vaste stok vissers! Guru heeft een serie Pole Pots ontwikkeld welke ieders verwachting te boven gaat! Snel en nauwkeurig voeren is tegenwoordig een absolute must. Zeker voor de wedstrijdvissers onder ons kan dat al snel het verschil maken tussen vangen of juist niet vangen. Deze polepotys hebben aan de onderzijde twee gleuven een voor een dikke top en een voor een dunnere top.

 De kleinste variant heeft kleine gaatjes, die het mogelijk maakt om pellets en andere kleine soft baits te voeren. De andere deksel van de small variant heeft geen gaten, wat hem ideaal maakt voor het voeren van maden. Ook de medium en large potjes komen met 2 verschillende deksels: een met een nauwe opening om maden en andere softbaits te voeren, de andere heeft een bredere lip wat het mogelijk maakt om pellets te voeren. De Guru Pole Pots zijn van super licht, twee kleurig plastic materiaal gemaakt. Ook beschikken ze over het slimme X-soft fitting. Dit is een systeem wat bijna op elke hengel past, zonder deze te beschadigen.Over Guru
GURU KNOWLEDGE IS POWER. Dit is niet voor niks de slogan van het Engelse bedrijf. De producten van Guru worden ontwikkeld door en in samenwerking met de beste vissers van dit moment.Alles komt uit de praktijk en word zo gemaakt dat het aan de hoogste eisen voldoet. Kortom een pakket waar de hedendaagse serieuze visser niet omheen kan! Uiteraard hebben we bij Vismania een zeer ruim pakket van Guru op voorraad.
Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies