Pelagic Cat Lure Sink. Smelt (21cm/75gr)
Pelagic Cat Lure Sink. Smelt (21cm/75gr) Pelagic Cat Lure Sink. Smelt (21cm/75gr) Pelagic Cat Lure Sink. Smelt (21cm/75gr)
10% korting

MadCat Pelagic Cat Lure

Merk: MadCat
Productcode: 70477 (41562)
Levertijd: Direct


In categorieën: Meervalvissen Kunstaas

Product specificaties

Merk Madcat
Type Pelagic Cat Lure
Lengte 21cm
Gewicht 75gr
Zwem type Sinking

Product omschrijving

PELAGIC CAT LURE Het jagen op pelagische meervallen is nu een stuk eenvoudiger geworden met dit superrealistische en ongelooflijk gedetailleerde zachte kunstaas, speciaal ontworpen voor precies dat doel. Met een lood verborgen in het hoofd om vermoeide meervallen niet te laten schrikken, daalt dit kunstaas snel, zwemt recht als een pijl en hangt horizontaal in de slagzone. De 6X supersterke dubbele haak wordt op zijn plaats gehouden met een kleine, ingebouwde magneethaakhouder. Meerval en soms snoekbaars raken dit kunstaas zo hard en diep dat onthaken lastig kan worden - deze dubbele haak steekt niet in het kunstaaslichaam, waardoor het onthaken sneller en visvriendelijker wordt. Het kunstaas heeft ook toegevoegde spieringssmaakgeur om meervallen van verder weg aan te trekken.Voorzien van geur voor meer attractie en in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar waarvan 2 UV kleuren.

 Over MadCat

Mad Cat is het antwoord van de firma DAM op de snelgroeiende groep meervalvissers. Meerval is vandaag de dag ook in Nederland en Belgie prima te vangen, maar desalnietemin bleef een specifieke range producten voor het vissen op meerval lang uit. Alle producten van Mad Cat zijn ontworpen en uitvoerig getest door een gedreven team van ervaren meervalvissers. Onder hen bevindt zich ook Jakub Vagner, de wereldberoemde specimen hunter!


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies