NTR MK2 3002 FeederMolen
NTR MK2 3002 FeederMolen NTR MK2 3002 FeederMolen NTR MK2 3002 FeederMolen

Nytro NTR MK2 Feedermolen

Merk: Nytro
Productcode: 20100029 (46344)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Slip Voorop Molens Slip Voorop Beetrunner

Product specificaties

Merk Nytro
Type NTR MK2 3002 FeederMolen
Verkrijgbaar in 3 varianten
Lijncapaciteit 0,20mm/115m
Gear ratio 5.2:1
Inhaalsnelheid 75cm
Maximale slipkracht 8kg
Bijzonderheden Grafiet behuizing
- Ronde metalen lijnclip
- Micro verstelbare slip voorop
- Medium ondiepe aluminium spoel
- Geschikt voor nylon en gevlochten lijnen
- Ideaal voor het feeder- en wagglervissen

Product omschrijving

Na het enorme succes van de originele Nytro NTR Molen, zijn de Nytro MK2 Feedermolens nu verkrijgbaar in drie maten, 3002, 4002 en 5002. Deze molens hebben een upgrade ondergaan en zijn voorzien van een medium ondiepe aluminium spoel waardoor ze ideaal zijn voor het vissen met nylon of gevlochten lijn. De behuizing en de gebalanceerde rotorconstructie zijn gemaak van grafiet. Andere kenmerken zijn het S-curve oscillatiesysteem, micro verstelbare slip voorop en de ronde metalen lijnclip. Ideaal voor het feeder- en wagglervissen. De NTR MK2 serie biedt uitzonderlijke prestaties en waar voor je geld.Over Nytro

Nytro onderscheidt zich als een toegewijd merk voor de sportvisserij, zorgvuldig ontworpen door sportvissers voor sportvissers, met een sterke nadruk op de absolute tevredenheid van de consument.  U kunt er zeker van zijn dat een NYTRO product ongeëvenaarde waarde voor uw geld biedt.

By Nytro ligt de focus op het feedervissen op zowel commerciële als natuurlijke locaties. Gezien hun concentratie op het vissen met hengels en reels in commerciële omgevingen, bevat hun  belangrijkste commerciële assortiment nu ook pellet waggler hengels. Naast hengels en reels hebben ze hun productlijn uitgebreid met essentiële artikelen voor het feedervissen en het commerciële vissen. Dit omvat lugage, EVA opbergoplossingen, gevlochten- en monolijnen, brollies, zitboxen en een speciaal ontworpen feederstoel. Daarnaast bieden ze vissers een uitgebreide selectie van landingsnetten, handgrepen voor landingsnetten, verschillende bewaarnetten en stijlvolle wedstrijdkleding.

 


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies