Supercrush Hemp & Hali Crush
Supercrush Hemp & Hali Crush

Sonubaits Supercrush Hemp & Hali Crush

Merk: Sonubaits
Productcode: S1770015 (5837)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Lokvoer Lokvoer Aas/Lokvoer

Product specificaties

Merk Sonubaits
Type Supercrush Hemp & Hali Crush
Perfect voor Barbeel en Karper
Inhoud 2 kg

Product omschrijving

Supercrush mixen zijn ontwikkeld om, door gebruik te maken van hoogwaardige visvoeding, zo snel en zo veel mogelijk grote vissen aan te trekken. Deze Range van mixen wordt met uiterste zorg en precisie samengesteld met gemalen en geplette ingrediënten om de samenstelling zo vers en onbeschadigd mogelijk te verwerken voor een optimaal resultaat.

Supercrush Hemp & Hali Crush is gemaakt van grof geplette hennep en halibut pellets. De mix kun je goed inzetten op karper of barbeel. Het voer heeft een hoge plakkracht waardoor je stevige ballen kunt kneden. Het voer is ook prima te gebruiken in een pva zak of een voerkorf .Over Sonubaits

Sonubaits loopt voorop in de ontwikkeling en het design van modern aas en lokvoer. De expertise ligt in de onderzoeken van de best beschikbare ingrediënten en de unieke verwerkingswijze waardoor een gemakkelijk te gebruiken aas geproduceerd wordt. Deze voldoen aan de zeer hoge eisen van de moderne visser en geeft hen het vertrouwen op hun hoogste niveau te vissen omdat ze weten dat het aas perfect zal presteren.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies