Edge Monster Margin Pole
Edge Monster Margin Pole Edge Monster Margin Pole Edge Monster Margin Pole Edge Monster Margin Pole Edge Monster Margin Pole
10% korting

Preston Edge Monster Margin Pole

Merk: Preston
Productcode: P0240039 (30512)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Hengels Vaste Hengels

Product specificaties

Lengte 8.5 m
Type Vaste Hengel
Merk Preston Innovations

Product omschrijving

De Edge Monster Margin Pole wordt geleverd in een lengte van 8,50 meter met het bijbehorende miniverlengdeel De Monster Margin Pole is geconstrueerd van goede kwaliteit carbonfiber, sterk genoeg om grote karper te drillen onder de eigen oever en toch de juiste balans om er op volle lengte mee op karper en F1-tjes te vissen. De vaste hengel wordt geleverd met twee tweedelige power topsets die direct klaar zijn voor gebruik, ze zijn al voorzien van een Roller Pulla Bush en een PTFE bush. Het geheel wordt voor een veilig transport geleverd in PVC kokers.


Over Preston

Preston Innovations behoort tot de beste witvismerken in de hengelsportbranche en heeft dankzij haar innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten de harten van vele serieuze wedstrijdvissers voor zich gewonnen. Uit de vele innovatieve producten van Preston Innovations is duidelijk op te maken dat het bedrijf gepromoot wordt door een team enthousiaste en zeer bedreven witvissers. Vismania heeft hier een groot assortiment van de specialist in witvissen, Preston Innovations. Met een hoop zitkisten & accesoires, (vaste) hengels, netten, kleding, luggage, elastiek, klein materiaal en nog veel meer!


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies