Easy Dry Leefnet  360 Block 3m
Easy Dry Leefnet  360 Block 3m Easy Dry Leefnet  360 Block 3m Easy Dry Leefnet  360 Block 3m Easy Dry Leefnet  360 Block 3m
10% korting

Cresta Easy Dry Keepnet 360 Block 3m

Merk: Cresta
Productcode: 3038-300 (35586)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Netten Leefnetten

Product specificaties

Afmetingen 40 x 50 cm
Lengte 3 meter
Type Leefnet
Merk Cresta
maaswijdte 4mm

Product omschrijving

Het Easy Dry Keepnet van Cresta is gemaakt van sneldrogend vis vriendelijk materiaal met een maaswijdte van 4mm. Het 360 graden blok is uitgevoerd met 2 schroefdraden en is zeer robuust. Het eerste schroefdraad is in horizontale positie geplaatst en kan 360 graden draaien ,dit geeft de mogelijkheid het leefnet in elke gewenste positie ten opzichte van de zitmand of stoelpoot te plaatsen. Het plaatsen van meerdere netten is mogelijk dankzij het 360 systeem. De tweede draad is in een verticale positie geplaatst voor gebruik met een bankstick of toolbar.De sterke, vierkante ringen zorgen ervoor dat het net strak en gespreid over de bodem ligt. De eerste en de twee laatste ringen zijn extra verstevigd. Aan de binnenzijde bevinden zich twee lussen voor het veilig loslaten van de gevangen vis. De twee plastic ringen aan de onderzijde kunnen worden voorzien van een gewicht of bevestigingskoord .Het Easy Dry Keepnet 360 Block heeft een lengte van 3 meter.


Over Cresta
Het witvismerk Cresta is onderdeel van Spro en heeft als uitgangspunt om zeer degelijke en tevens goed betaalbaar materiaal te produceren. Cresta is een relatief jong bedrijf binnen de hengelsport, maar heeft zich dankzij haar frisse blik op de witvisserij, in een recordtijd naar de top geknokt. Cresta wordt aangevoerd door een gedreven team enthousiaste en ervaren witvissers.
Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies