CSR Ronnie Rig Stiff met Swivel
CSR Ronnie Rig Stiff met Swivel
10% korting

Piet Vogel CSR Ronnie Rig Stiff met Swivel

Merk: Piet Vogel
Productcode: 67771 (39228)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Onderlijnen Ronnie rig

Product specificaties

Merk Rig Solutions Carp end Tackle
Type Ronnie Rig Stiff met swivel
Haakmaat 4 met weerhaak PTFE Gecoat
lijndikte 25lb
Inhoud verpakking 2 stuks

Product omschrijving

Deze rig wordt gebruikt om een popup te presenteren, hij draait 360 graden en prikt agressief snel (meestal bij de eerste aas opname). De Ronnie rig heeft goede reset en anti tangle eigenschappen. Dat betekent een minimale kans op in de war werpen en wat heel belangrijk is dat na een mislukte aasopname de rigpresentatie zichzelf vrijwel altijd reset. Als de rig goed is uitgelood zinkt hij langzaam af, dit bevorderd de reset eigenschappen en hierdoor is hij op veel bodemsoorten te in te zetten.

De stiff variant van de Ronnie Rig komt vooral tot zijn recht op harde schone bodems waar de stijve onderlijn goed kan afzinken en de presentatie het beste tot zijn recht komt. Afhankelijk van het drijfvermogen van de pop-up kan de rig worden uitgelood met een beetje tungsten putty.Over Piet Vogel
Piet vogel is een Amsterdams karpermerk dat de laatste jaren een enorme groei aan populariteit heeft doorgemaakt.De Piet Vogel range bestaat voornamelijk uit terminal tackle , deze range is uit voorraad leverbaar bij Vismania Hengelsport.
Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies