Catch 21 Baby Bass Green Perch
Catch 21 Baby Bass Green Perch
15% korting

Albatros Catch 21 Baby Bass 6.5cm/4.5gr

Merk: Albatros
Productcode: 52201 (41266)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Kunstaas Pluggen Koopjes

Product specificaties

Merk Albatros Catch 21
Type Plug met Ratel
Lengte 6.5cm
Gewicht 4.5gr
Diepgang tot 1.50 meter
Eigenschap Sinking

Product omschrijving

Voor een betaalbare maar toch degelijke plug moet u zijn bij de Albatros Catch 21 Collectie. Dankzij de interne rattler kogels, onweerstaanbare actie en zeer realistische kleuren zijn ze een dodelijk wapen geworden voor alle roofvissen. Geschikt voor het vangen van Snoek, Baars en Snoekbaars en Roofblei.

De Catch 21 Baby Bass is een kleine zinkende plug met een goed klinkende ratel waarmee hij alle roofvissen lokt tot een aanbeet.  Dit kunstaas is uitgerust met 2 scherpe dreggen en heeft een slanke body waardoor hij goed op diepte kan komen. Deze kunnen tot een diepte van 1,50 meter.Over Albatros
Albatros Hengelsport staat bekend om zijn brede assortiment voor de allround visser.Vismania helpt daar aan mee om de merken soul,predox,ondex,en nog vele andere merken goed en snel te leveren.Het gehele assortiment is natuurlijk verkrijgbaar bij Vismania.Albatros is een van de oudste hengelsport bedrijven van Nederland en staat bekend als kwalitatief en goed betaalbaar Hengelsport materiaal voor elke tak van Vissen.
Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies