Carpmaster STR Floating  Weigh Sling
Carpmaster STR Floating  Weigh Sling Carpmaster STR Floating  Weigh Sling Carpmaster STR Floating  Weigh Sling Carpmaster STR Floating  Weigh Sling Carpmaster STR Floating  Weigh Sling
5% korting

Fox Carpmaster STR Floating Weigh Sling

Merk: Fox
Productcode: CCC053 (35362)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Wegen & Onthaken

Product specificaties

Afmetingen 100 x 62 x 37cm
Type Weeg / bewaarzak
Merk Fox
Materiaal drijvers HD Foam

Product omschrijving

De Carpmaster STR van Fox is speciaal ontworpen om karpers veilig te bewaren voor een kortere periode voor het wegen en veilig terugzetten van de Karper. Deze Sling is voorzien van HD foam over de volledige lengte ,dit zorgt voor maximaal drijfvermogen. Het HD Foam is dunner dan normaal en kan hierdoor zeer compact worden opgerold. Het innovatieve gaaspaneel aan de bovenkant maakt het mogelijk dat je de Karper goed in de gaten kunt houden. De dubbele ritssluiting over de gehele lengte zorgt ervoor dat u uw gevangen vissen zo veilig mogelijk kunt bewaren. De ritsflappen en vorm van deze sling zorgen voor een optimale veiligheid en ondersteunen de vis wanneer je deze uit het water tilt. De kwaliteit van de weegzak is vanwege de verstevigde stiksels uitstekend te noemen.Tevens is de Carpmaster STR uitgerust met sterke dubbele handgrepen en een 3m heavy duty koord.Wordt geleverd in een luxe opbergzak.


Over Fox
Fox is de Karper specialist bij uitstek waar geen enkele hengelport liefhebber om heen kan met o.a. stretchers, tenten, hengels, kleding, swingers, luggage, transportkarren en nog veel meer materiaal. Het merk Fox is volledig vanuit voorraad leverbaar bij Vismania Hengelsport.
Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies