C-Series Retainer/Weigh Sling Large (90 x 55cm Green Black)
C-Series Retainer/Weigh Sling Large (90 x 55cm Green Black) C-Series Retainer/Weigh Sling Large (90 x 55cm Green Black) C-Series Retainer/Weigh Sling Large (90 x 55cm Green Black)
10% korting

Prologic C-Series Retainer/Weigh Sling

Merk: Prologic
Productcode: 72672 (39432)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Wegen & Onthaken

Product specificaties

Merk Prologic
Type C-Series Retainer & Sling
Kleur Groen/zwart
Afmetingen 90 x 55cm
Te gebuiken als bewaarzak en weighsling

Product omschrijving

De Prologic C-Series Retainer & Sling Green/Black is een ruime, visvriendelijke bewaarzak voor karper. Deze bewaarzak is ook geschikt om te gebruiken als weegzak.  De C-Series Retainer & Sling is zeer ruim en drijvend waardoor de vis zo min mogelijk stress ervaart, heeft handvaten voor makkelijk vervoeren van de vis en de mogelijkheid tot wegen. Tot slot is de C-Series Retainer & Sling voorzien van gebruiksvriendelijke ritsen en uitgevoerd in een groen/zwart kleurcombinatie.Deze is in 2 maten verkrijgbaar.Over Prologic

Prologic is een merk dat zich hoofdzakelijk op het karpervissen richt en staan bekend als zeer degelijk en tevens goed betaalbaar. Het is ook de missie van Prologic om het karpervissen voor iedereen toegankelijk te maken, zonder degenen die niet over een groot budget beschikken, automatisch tot ondegelijk en slecht materiaal te veroordelen.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies