Supercrush Bream Feeder Groundbait
Supercrush Bream Feeder Groundbait

Sonubaits Supercrush Bream Feeder Groundbait

Merk: Sonubaits
Productcode: S1770007 (8615)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Lokvoer Lokvoer Aas/Lokvoer

Product specificaties

Merk Sonubaits
Type Supercrush Bream Feeder Groundbait
Bevat verschillende soorten mas, vismeel en verkruimelde pellets
Perfect voor Brasem
Inhoud 2kg

Product omschrijving

Supercrush mixen zijn ontwikkeld om, door gebruik te maken van hoogwaardige visvoeding, zo snel en zo veel mogelijk grote vissen aan te trekken. Deze Range van mixen wordt met uiterste zorg en precisie samengesteld met gemalen en geplette ingrediënten om de samenstelling zo vers en onbeschadigd mogelijk te verwerken voor een optimaal resultaat.

Supercrush Bream Feeder Groundbait  is goudgeel van kleur dus erg aantrekkelijk voor de Brasem. Zware bestanddelen voor het vasthouden van de vis en lichte bestanddelen zorgen voor een aantrekkelijk wolk. Bevat veel vismeel. Zowel in de feederkorf en als voerbal te gebruiken. De kleur en structuur van deze Bream Feeder Groundbait van Sonubaits zorgt voor een enorme aantrekkingskracht op zowel Brasem als andere vis. Voeg maden, casters, mais of andere particles toe om het nog aantrekelijker voor de vis te maken.Over Sonubaits

Sonubaits loopt voorop in de ontwikkeling en het design van modern aas en lokvoer. De expertise ligt in de onderzoeken van de best beschikbare ingrediënten en de unieke verwerkingswijze waardoor een gemakkelijk te gebruiken aas geproduceerd wordt. Deze voldoen aan de zeer hoge eisen van de moderne visser en geeft hen het vertrouwen op hun hoogste niveau te vissen omdat ze weten dat het aas perfect zal presteren.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies