Supercrush Bloodworm Fishmeal Groundbait
Supercrush Bloodworm Fishmeal Groundbait

Sonubaits Supercrush Bloodworm Fishmeal Groundbait

Merk: Sonubaits
Productcode: S1770016NML (17321)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Lokvoer Lokvoer Aas/Lokvoer

Product specificaties

Merk Sonubaits
Type Supercrush Bloodworm Fishmeal Groundbait
Kleur Rood
Bevat Vismeel, verkruimelde pellets en gedroogde muggenlarven
Perfect voor het vissen op Alle soorten vis
Inhoud 2kg

Product omschrijving

Supercrush mixen zijn ontwikkeld om, door gebruik te maken van hoogwaardige visvoeding, zo snel en zo veel mogelijk grote vissen aan te trekken. Deze Range van mixen wordt met uiterste zorg en precisie samengesteld met gemalen en geplette ingrediënten om de samenstelling zo vers en onbeschadigd mogelijk te verwerken voor een optimaal resultaat.

De Super Crush Sonubaits Bloodworm Fishmeal Groundbait is gemaakt van een mix van vismeel, gemalen pellets en gedroogde bloodworm waardoor het perfect is voor alle soorten vis. Sonubaits grond aas is gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten. Over Sonubaits

Sonubaits loopt voorop in de ontwikkeling en het design van modern aas en lokvoer. De expertise ligt in de onderzoeken van de best beschikbare ingrediënten en de unieke verwerkingswijze waardoor een gemakkelijk te gebruiken aas geproduceerd wordt. Deze voldoen aan de zeer hoge eisen van de moderne visser en geeft hen het vertrouwen op hun hoogste niveau te vissen omdat ze weten dat het aas perfect zal presteren.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies