BKS-2210R Bream Feeder Competition 75cm #
BKS-2210R Bream Feeder Competition 75cm #
5% korting

Gamakatsu BKS-2210R Bream Feeder Competition 75cm

Merk: Gamakatsu
Productcode: (10332)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Onderlijnen Feeder Onderlijn

Product specificaties

Merk Gamakatsu
Type BKS-2210R Bream Feeder Competition Onderlijn
Lengte 75cm
Weerhaak ja
Kleur haak Rood
Inhoud 10 stuks

Product omschrijving

Gamakatsu brengt fantastische hakenboekjes op de markt waar iedere zoet- en zoutwatervisser zijn keus uit kan maken. De haken zijn stuk voor stuk geknoopt aan het zeer sterke G-Line en zijn de beste in hun soort. Elk lijntje is apart verpakt, dus zonder knopen uit de verpakking te nemen.

BKS-2210R Bream Feeder Competition 75cm is speciale feederonderlijn voor brasem. Voorzien van een vlijmscherpe Gamakatsu LS-2210 haak in de kleur rood voor optimale camouflage voor het vissen met casters. Worden geleverd in een handig haken boekje waar de onderlijnen los van elkaar uitgehaald kunnen worden waardoor deze nooit meer in de knoop komen te zitten. Verkrijgbaar in verschillende haakmaten en lijn lengte waardoor er voor ieder water een goede onderlijn te vinden is.Over Gamakatsu

Gamakatsu behoort tot de absolute top van de hengelsport wanneer het om haken, dreggen en onderlijnen gaat. Welke haak of dreg u ook zoekt, Gamakatsu heeft het! Overigens bestaat de Gamakatsu Range niet enkel uit haken en onderlijnen maar ook uit wartels, zonnebrillen, klein materiaal, kleding en nog veel meer! Alles van Gamakatsu is van uitstekende kwaliteit en is volledig uit voorraad leverbaar bij Vismania Hengelsport.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies