BKS-1310N Allround Competition 22cm
BKS-1310N Allround Competition 22cm
5% korting

Gamakatsu BKS-1310N Allround Competition 22cm

Merk: Gamakatsu
Productcode: (3917)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Onderlijnen Vaste Hengel Onderlijn

Product specificaties

Merk Gamakatsu
Type 1310N Allround Competition
Lengte 22cm
Kleur Nikkel
Weerhaak ja
Inhoud 10 stuks

Product omschrijving

Gamakatsu brengt fantastische hakenboekjes op de markt waar iedere zoet- en zoutwatervisser zijn keus uit kan maken. De haken zijn stuk voor stuk geknoopt aan het zeer sterke G-Line en zijn de beste in hun soort. Elk lijntje is apart verpakt, dus zonder knopen uit de verpakking te nemen.

De Gamakatsu BKS-1310N Allround 22cm. Competition Range onderlijntjes zijn specifiek ontwikkeld voor de visserij op zowel voorn als brasem met de vaste hengel. De Gamakatsu 1310N haak heeft een wat langere steel en is nickel kleurig uitgevoerd. Dit model leent zicht perfect voor het vissen met maden, mestpiertjes en casters.Over Gamakatsu

Gamakatsu behoort tot de absolute top van de hengelsport wanneer het om haken, dreggen en onderlijnen gaat. Welke haak of dreg u ook zoekt, Gamakatsu heeft het! Overigens bestaat de Gamakatsu Range niet enkel uit haken en onderlijnen maar ook uit wartels, zonnebrillen, klein materiaal, kleding en nog veel meer! Alles van Gamakatsu is van uitstekende kwaliteit en is volledig uit voorraad leverbaar bij Vismania Hengelsport.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies