Zander Float & Rig 3mtr (5-20gr)
Zander Float & Rig 3mtr (5-20gr) Zander Float & Rig 3mtr (5-20gr) Zander Float & Rig 3mtr (5-20gr) Zander Float & Rig 3mtr (5-20gr) Zander Float & Rig 3mtr (5-20gr) Zander Float & Rig 3mtr (5-20gr)

Zebco Zander Float & Rig 3mtr (5-20gr)

Merk: Zebco
Productcode: 14839300 (39695)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Hengels Spinning / Trolling Dood aas

Product specificaties

Merk MR-Pike
Type Zander Float & Rig
Werp gewicht 5-20 Gr
Gewicht 144gr
Lengte 3.0m

Product omschrijving

De Mr.Pike Zander Float and Rig is uitgevoerd met een kurken handgreep en ligt aangenaam in de hand. De werphengel heeft een doorgaande, vol-parabolische actie, met een werpvermogen van 5 – 20 gram en een lengte van 3 meter. Een doodaas hengel voor het subtiele vissen op snoekbaars. Met de dobber of wel met een schuifloodmontage. Een echte allrounder voor de snoekbaars. Klassieke, moderne hengels voor het vissen met aasvissen. Eenvoudig en edel gehouden, precies het juiste voor de moderne roofvisser.Over Zebco

Zebco Europe is èèn van de grootste en meest vooraanstaande producenten van hengelsportartikelen in Europa. Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical en Magic Trout, ons bedrijf brengt 7 wereldmerken onder èèn dak. Zebco Europe wordt door eigen vestigingen vertegenwoordigd in Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland. De vele andere Europese landen worden vanaf ons hoofdkantoor in Duitsland beleverd.

Het grote succes van Zebco Europe GmbH is het gevolg van het constante streven, de eigen producten consequent aan te passen aan de wensen van de hengelsporter. Materiaal ontwikkeld door gebruikers voor de dagelijkse praktijk aan en op het viswater.  Daarin worden onze productmanagers bijgestaan door een grote schare van ervaren internationale test en team hengelsporters, die tesamen al vele lands- en wereldkampioenschapstitels hebben behaald.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies