Z-Carp 3.60 LB
Z-Carp 3.60 LB
10% korting

Zebco Z-Carp 3.60 LB

Merk: Zebco
Productcode: 0 (36111)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Hengels Afstandshengels

Product specificaties

Lengte 3.60 meter
Type karperhengel
Merk Zebco
Beschikbare testcurves 2.75 - 3.00 lb

Product omschrijving

De Z-Carp van Zebco is een zeer degelijke karperhengel voor een waanzinnige prijs! De Z-Carp heeft bewezen de grootste karpers te kunnen bedwingen en is sterk genoeg om je lood en pva bag nauwkeurig naar grote afstanden te kunnen brengen.De Z-Carp is gebouwd op een carbon blank welke voorzien is van degelijke geleide ogen en molenhouder.Deze fraaie karperhengel van Zebco heeft een lengte van 3.60 meter en is verkrijgbaar in 2.75 en 3.00 lb.


Over Zebco

Zebco Europe is èèn van de grootste en meest vooraanstaande producenten van hengelsportartikelen in Europa. Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical en Magic Trout, ons bedrijf brengt 7 wereldmerken onder èèn dak. Zebco Europe wordt door eigen vestigingen vertegenwoordigd in Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland. De vele andere Europese landen worden vanaf ons hoofdkantoor in Duitsland beleverd.

Het grote succes van Zebco Europe GmbH is het gevolg van het constante streven, de eigen producten consequent aan te passen aan de wensen van de hengelsporter. Materiaal ontwikkeld door gebruikers voor de dagelijkse praktijk aan en op het viswater.  Daarin worden onze productmanagers bijgestaan door een grote schare van ervaren internationale test en team hengelsporters, die tesamen al vele lands- en wereldkampioenschapstitels hebben behaald.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies