Vengeance Sensitive  450BX Solid Tip
Vengeance Sensitive  450BX Solid Tip Vengeance Sensitive  450BX Solid Tip Vengeance Sensitive  450BX Solid Tip Vengeance Sensitive  450BX Solid Tip Vengeance Sensitive  450BX Solid Tip
5% korting

Shimano Vengeance Sensitive 450BX Solid Tip

Merk: Shimano
Productcode: VSFS450BXK (34857)
Levertijd: Direct


In categorieën: Zeevissen Hengels Strandhengels

Product specificaties

Lengte 4.50 meter
Type Strandhengel
Merk Shimano
werpgewicht 225 gram
Molenhouder DPS Molenhouder
Geleide ogen Seaguide Double Leg
Blank XT40 Carbon

Product omschrijving

De Vengeance BX strandhengel is vernieuwd en verbeterd op alle vlakken: blank, hengelogen en uitstraling. De XT40 blank is aangepast om hem sterker en stijver te maken. In combinatie met de dubbel poots geleide ogen worden grotere afstanden behaald. De 450BX is een stuk stijver dan zijn voorganger en reageert beter en is zeer sterk. Voor de top secties zijn de diameters 0.5mm verminderd, wat de top lichter maakt en een betere beetregistratie geeft.Tevens is de Vengeance uitgerust met een Cast Control Grip handvat voor maximale grip tijdens het werpen.


Over Shimano
Shimano is een wereldberoemde organisatie uit Japan die voor zowel de hengelsport als de wielersport over een schitterend, breed assortiment beschikt. De molens van Shimano behoren tot de beste en meest gebruikte vismolens ter wereld. Naast molens heeft Shimano tevens een imposant pakket aan hengels, lijn, kleding en luggage in huis. Alle producten van Shimano staan onder zeer strenge controle als het aankomt op kwaliteit en duurzaamheid. Als gevolg heeft Shimano bij zeer veel vissers een nagenoeg smetteloze reputatie opgebouwd.
Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies