Tikka hoofdlamp
Tikka hoofdlamp
10% korting

Petzl Tikka Hybrid Hooflamp tot 300 lumen

Merk: Petzl
Productcode: 09941 (6610)
Levertijd: Direct


In categorieën: Outdoor Verlichting Hoofdlampen Verlichting Verlichting Hoofdlampen Verlichting Hoofdlampen

Product specificaties

Merk Petzl
Type Tikka Hybride Hoofdlamp
Kleur Groen
Licht rood en wit
Lumen tot max 300
Werkt op 3 AAA batterijen (meegeleverd)
Is ook Oplaadbaar
Bijzonderheden Spatwaterdicht
- Glow in de Dark
Materiaal Kunsstof

Product omschrijving

De Tikka Hoofdlamp van Petzl heeft een upgrade gekregen van het aantal lumens (300) en de brandduur. Hierdoor heb je en meer licht en je kan langer met de batterijen doen. De 3AAA batterijen die je nodig hebt voor de hoofdlamp worden meegeleverd.Je kan er ook voor kiezen om deze te gebruiken en te vervangen wanneer ze leeg zijn, maar je kan ook kiezen voor de Petzl Core Accu. Die is oplaadbaar via USB en is te gebruiken in bijna alle Petzl hoofdlampen.

Een grote ring om deLed kern is Glow in the Dark behandeld. Op deze manier kan je de lamp makkelijk terug vinden in het donker ( natuurlijk wel als deze opgeladen is). Net als bij de hoofdlamp Tikkina is de licht opbouw omgedraaid. Bij de eerste klik heb je de minst felle stand en met de volgende klik word deze feller. De lamp is voorzien van zowel rood als wit licht. Rood licht is perfect voor het behouden van je nachtzicht en bovendien wordt rood licht door veel dieren niet opgemerkt.Over Petzl
Vismania heeft enkele producten van het merk Petzl voorradig waaronder de hoofdlampen.Petzl richt zich niet puur op de Hengelsport maar is ook een bekende speler op de outdoor en camping markt.
Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies