Hot  Fish & GLM Boilies 15mm 1kg
Hot  Fish & GLM Boilies 15mm 1kg
5% korting

Dynamite Baits Hot Fish & GLM Boilies 15mm 1kg

Merk: Dynamite Baits
Productcode: ADY041008NML (7006)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Aas Boilies

Product specificaties

Merk Dynamite Baits
Type Boilie 15mm
Geur/Smaak Hot & Fish GLM (Vismeel, Tuna, Mossel en Knoflook)
Inhoud 1 kilo

Product omschrijving

Nu ook verkrijgbaar in Nederland. Dynamite Hot Fish & GLM Boilies is op vismeel gebaseerd. De Boilie is voorzien van een unieke combinatie van specerijen waaronder knoflook.

Het is ontworpen met de hulp van een duitse kampioen karpervisser, de heer Emir Caro. Deze boilie is zowel op grote Europese wateren te gebruiken maar ook in kleine meertjes, rivieren of sloten kan er goed Karper mee worden gevangen. Ook Barbeel lust deze Boilie graag.

Door de perfecte balans van ingrediënten kan deze Boilie het hele jaar door gebruikt worden.Over Dynamite Baits

Gemaakt door vissers voor vissers’ bleek vele jaren te werken en daar staat Dynamite baits tot aan vandaag nog steeds achter. Ondanks dat Dynamite Baits een zeer grote groei heeft doorgemaakt sinds de start halverwege de jaren 90. Tegenwoordig werken er meer dan 60 mensen (merendeels vissers) bij dynamite in ontwerp en ontwikkeling, productie & distrubutie en sales en marketing. De gehele bait wereld is in de afgelopen jaren ontzettend sterk veranderd, maar zij produceren hun Boilie nog steeds zelf (net buiten Nottingham, Engeland). Sommige van de beste vissers blijven Dynamite gebruiken en blijven met hun werken zoals ze al vele jaren gedaan hebben; Terry Hearn en Rob Hughes om er maar een paar te noemen. Waar je ook naar opzoek bent; Boilies, pellets, ground-baits of liquid additives, je kan er absoluut zeker van zijn dat Dynamite Baits iets heeft wat jou gaat helpen om meer vis te vangen!


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies