Spinner Assortiment Black Killer
Spinner Assortiment Black Killer

Zebco Spinner Assortiment Black Killer

Merk: Zebco
Productcode: 3610011 (40220)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Kunstaas Spinners Kunstaas sets

Product specificaties

Merk Zebco
Type Spinner Assortiment Black Killer
Bladmaat 2
Inhoud 2 stuks

Product omschrijving

Zoek je nog een paar goede spinners? Dan is dit een prima spinner setje voor het vissen op roofvis. Door de wat kleinere afmetingen en de zwarte kleur van het spinnerblad is dit een ideaal kunstaas voor baars. Maar schrik niet, het kan zomaar gebeuren dat er tussen de baarzen door ineens een snoek toe hapt!Over Zebco

Zebco Europe is èèn van de grootste en meest vooraanstaande producenten van hengelsportartikelen in Europa. Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical en Magic Trout, ons bedrijf brengt 7 wereldmerken onder èèn dak. Zebco Europe wordt door eigen vestigingen vertegenwoordigd in Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland. De vele andere Europese landen worden vanaf ons hoofdkantoor in Duitsland beleverd.

Het grote succes van Zebco Europe GmbH is het gevolg van het constante streven, de eigen producten consequent aan te passen aan de wensen van de hengelsporter. Materiaal ontwikkeld door gebruikers voor de dagelijkse praktijk aan en op het viswater.  Daarin worden onze productmanagers bijgestaan door een grote schare van ervaren internationale test en team hengelsporters, die tesamen al vele lands- en wereldkampioenschapstitels hebben behaald.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies