SG2 1000 FD
SG2 1000 FD SG2 1000 FD SG2 1000 FD SG2 1000 FD
10% korting

Savage Gear SG2 1000 FD

Merk: Savage Gear
Productcode: 74718 (43534)
Levertijd: Direct


In categorieën: Molens Molens Slip Voorop Slip Voorop Molens

Product specificaties

Merk Savage gear
Type SG2 1000 FD
Gewicht 203gr
Inhaalsnelheid 60cm
Lijncapaciteit 0.14mm / 150m
Inclusief Extra Spoel
Aantal kogellagers 5 + 1

Product omschrijving

De Savage Gear SG2 molen is gemaakt van een super sterk grafiet composiet materiaal en is sterk, licht van gewicht en roest bestendig. De molen is voorzien van het unieke Dura Grease molenvet, dit beschermt de molen tegen roestvorming en slijtage.

Voorzien van een aluminium slinger met ‘soft-touch’ draaiknop, een op maat gemaakte T-lijnclip die zeer gebruiksvriendelijk is, en een grafieten reservespoel.

Deze Savage Gear molen is voorzien van allerlei unieke technologische voordelen die je niet verwacht bij een molen in deze prijscategorie. Alle molens zijn voorzien van het speciaal voor Savage Gear ontwikkelde Dura Grease. Dit vet blijft goed werken in temperaturen tussen -30° en 160°C. Dit vet heeft meer plak dan traditionele molenvetten, wat ervoor zorgt dat lagers en tandwielen altijd en overal een laag bevatten. Dit verhoogt de roestbestendigheid en soepelheid enorm. Over Savage Gear

Savage Gear is een kunstaasfabrikant uit Denemarken die in de loop der jaren de harten van vele roofvissers voor zich heeft weten te winnen. Met name de prijs-kwaliteit verhouding van het kunstaas van Savage Gear is indrukwekkend te noemen. Savage Gear wordt dagelijks bijgestaan door een aantal zeer gedreven kunstaasvissers die het merk adviseren bij het ontwerpen en produceren van nieuw kunstaas. Wilt u een topmerk nou dit is het. 


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies