Seed Mix Small 2.5ltr
Seed Mix Small 2.5ltr Seed Mix Small 2.5ltr

Nash Seed Mix 2.5ltr

Merk: Nash
Productcode: B0115 (46800)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Aas Particles Aas / Voer Particles

Product specificaties

Merk Nash
Type Seed Mix Small (ook in de Large variant te verkrijgen)
Bijzonderheden Zeer aantrekkelijke zaadmix voor de karper
- Bordevol boosters en vitamines
- Mix met Himalayan Rock Salt Fine voor een PVA vriendelijke mix
Inhoud 2500ml

Product omschrijving

Een mengeling van zeven mini zaden zoals hennep, tares, dari en millet. Op smaak gebracht met Himalayan Rock Salt, wat de smaak verbetert en de aanwezige mineralen en sporenelementen helpen de voedingswaarde. De klassieke mix om een voertapijt van zaden mee aan te leggen maar met de waardevolle input van de legende Gary Bayes die enkel die zaden gebruikt waar karpers het best op azen. Dat zorgt voor langer en competitiever azen. Small Seed Mix is bekend als veel vanger. Zwaar voeren en om maximaal af te romen. Maar slechts een handje in de kant kan ook een killer zijn.

Nashbait Particles worden vers gemaakt en in afgedichte potten verpakt voor een verlengde levensduur en het grootste gemak. Over Nash

Nash, ook wel bekend als 'Kevin Nash' is een van de meest bekende en beste karpermerken binnen de hengelsport en bevindt zich al jaren aan de top. Nash staat met name bekend om haar zeer innovatieve, duurzame producten en haar zeer brede assortiment dat volledig op de wensen van de moderne karpervisser is afgestemd. Naast een sterk basis assortiment Nash hengels en Nash molens is Nash de laatste jaren flink aan de weg aan het timmeren om de beste te worden op gebied van klein materiaal. De kans is daarom ook groot dat u nooit meet naar een ander merk zult overstappen, wanneer u er eenmaal met Nash aan de slag gaat!


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies