Roller Shad 125 Combo 16gr + 1 Body (Clear Wagasagi)
Roller Shad 125 Combo 16gr + 1 Body (Clear Wagasagi) Roller Shad 125 Combo 16gr + 1 Body (Clear Wagasagi)

GT-Bio Roller Shad 125 Combo 16gr

Merk: GT-Bio
Productcode: GB-RS125-031 (41208)
Levertijd: Direct


In categorieën: Zeevissen Ready 'N' Rigged Shad Ready "N Rigged Shad

Product specificaties

Merk GT-Bio
Type Roller Shad Combo
Lengte 12.5cm
Gewicht 16gr
Geschikt voor: zeebaars ,snoek, snoekbaars en baars
Inhoud: 1 volledige shad met kop en haak en een reserve body
Los Verkrijgbaar SW Texas Wide Gap Hook Tin/Roller Shad 125 Jig Head

Product omschrijving

GT-Bio Roller Shad speciaal ontwikkelt voor roofvissen zoals zeebaars ,snoek, snoekbaars en baars. Dus geschikt voor zowel zout- als zoetwater vissen.De “Roller Shad” is een GT-Bio kunstaas, geproduceerd met natuurlijke kenmerken voor een natuurlijke prestatie.De Roller Shad 125 is beschikbaar in diverse kleuren en uitgevoerd in een 16-gram of een 23-gram verpakking.

De verpakking is een zogenaamde combo : 1 volledige shad MET kop en haak EN een reserve body.De jig-koppen en wide gap-haken zijn ook los verkrijgbaar.De jigheads en haken van GT-Bio behoren tot de allerbeste in de markt en zijn daarom in ons assortiment opgenomen.

Bij GT-Bio vinden ze het belangrijk om te blijven innoveren in milieuvriendelijke producten. Steeds meer winkels stappen over naar loodvrij, Op dit moment zijn al hun ondiepe, shore en offshore jigkoppen loodvrij.

Daarnaast zijn ze ook bezig met de reductie van plastic in hun verpakkingen en kunstaas!!Hun producten zijn ontwikkeld met behulp van eindlijn modelleringssoftware en worden minimaal één jaar in de natuur getest voordat ze op de markt worden gebracht.Geproduceerd in Europa, BPA vrij en de jigheads zijn van zink ( ZAMAK ) gemaakt en voorzien van een coating.Over GT-Bio

Bij GT-Bio vinden ze het belangrijk om te blijven innoveren in milieuvriendelijke producten. Steeds meer winkels stappen over naar loodvrij, Op dit moment zijn al hun ondiepe, shore en offshore jigkoppen loodvrij. Daarnaast zijn ze ook bezig met de reductie van plastic in hun verpakkingen en kunstaas. Hun producten zijn ontwikkeld met behulp van eindlijn modelleringssoftware en worden minimaal één jaar in de natuur getest voordat ze op de markt worden gebracht. Geproduceerd in Europa, BPA vrij, de jigheads zijn van zink ( ZAMAK ) gemaakt en voorzien van een coating. De haken hebben een coating van TiN. GT-Bio levert een complete kunstaas-lijn : de Jig-koppen, de bijbehorende haken en kunstaas!


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies