Radical After Dark BR 5000
Radical After Dark BR 5000 Radical After Dark BR 5000 Radical After Dark BR 5000 Radical After Dark BR 5000

Zebco Radical After Dark BR

Merk: Zebco
Productcode: 0372040 (38971)
Levertijd: Direct


In categorieën: Molens Baitrunners Baitrunners/Vrijloop

Product specificaties

Merk Zebco
Type Radical After Dark BR
Formaat 5000
Ratio 5,1:1
Aantal kogellagers 4
Gewicht 331g
Inhaalsnelheid 64cm
Lijncapaciteit 200m-0.30mm

Product omschrijving

Het doel bij de ontwikkeling van deze werpmolens was om te voorkomen dat je bij een voordeliger werpmolenserie bepaalde nadelen op de koop toe moest nemen. We hebben ondanks het vrijloopsysteem, dat precies ingesteld kan worden, en de verdere eigenschappen van deze serie een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding kunnen realiseren. Door de zinvolle verdeling van de vier hoogwaardige kogellagers draait de werpmolen uiterst soepel en zonder veel weerstand. Ook de belastbaarheid en de levensduur is zonder meer uitstekend. Tijdens de ontwikkeling hebben deze werpmolens het nodige voor de kiezen gekregen, de zware tests hebben ze zonder problemen doorstaan. De nauwkeurig werkende slip en de goede manier waarop de lijn opgespoeld wordt, vind je normaal gesproken niet in dit prijssegment. Deze werpmolen zal voor veel enthousiasme en plezier bij het drillen zorg dragen.Over Zebco

Zebco Europe is èèn van de grootste en meest vooraanstaande producenten van hengelsportartikelen in Europa. Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical en Magic Trout, ons bedrijf brengt 7 wereldmerken onder èèn dak. Zebco Europe wordt door eigen vestigingen vertegenwoordigd in Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland. De vele andere Europese landen worden vanaf ons hoofdkantoor in Duitsland beleverd.

Het grote succes van Zebco Europe GmbH is het gevolg van het constante streven, de eigen producten consequent aan te passen aan de wensen van de hengelsporter. Materiaal ontwikkeld door gebruikers voor de dagelijkse praktijk aan en op het viswater.  Daarin worden onze productmanagers bijgestaan door een grote schare van ervaren internationale test en team hengelsporters, die tesamen al vele lands- en wereldkampioenschapstitels hebben behaald.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies