R-Series Camo Stretcher - R1 Compact
R-Series Camo Stretcher - R1 Compact R-Series Camo Stretcher - R1 Compact R-Series Camo Stretcher - R1 Compact R-Series Camo Stretcher - R1 Compact R-Series Camo Stretcher - R1 Compact
10% korting

Fox R-Series Camo Stretcher - R1 Compact

Merk: Fox
Productcode: CBC054 (20024)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Stretchers 3 Legs

Product specificaties

Merk Fox
Gewicht 11.6kg
Afmetingen 205 x 85 x 30cm
Max hoogte 40cm
Opgevouwen afmetingen 85 x 85 x 30cm

Product omschrijving

De nieuwe R-Serie Camo Bedchairs van Fox zijn uiterst comfortabel. En is gebouwd volgens onze strenge normen. Met een vlak profiel voor maximaal comfort en een Cam-Free ontwerp om ervoor te zorgen dat er een maximaal bruikbare breedte is. Het matras is zeer stevig om te verzekeren dat het niet verzakt. Met een comfortabele met fleece gevoerd, gewatteerd matras. Voorzien van het bekende Fox Camo patroon op de bekleding. Extra padding op het hoofdeinde. Dubbele scharnieren zorgen voor dat het slaapgedeelte naar binnen kan worden opgevouwen. Unieke zijbandjes zorgen dat het bed compact is wanneer het opgeborgen is. Grote draaibare moddervoeten met 6 verstelbare poten.


Over Fox
Fox is de Karper specialist bij uitstek waar geen enkele hengelport liefhebber om heen kan met o.a. stretchers, tenten, hengels, kleding, swingers, luggage, transportkarren en nog veel meer materiaal. Het merk Fox is volledig vanuit voorraad leverbaar bij Vismania Hengelsport.
Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies