R-Series Camo Bedchair - R2 Standard
R-Series Camo Bedchair - R2 Standard R-Series Camo Bedchair - R2 Standard R-Series Camo Bedchair - R2 Standard R-Series Camo Bedchair - R2 Standard R-Series Camo Bedchair - R2 Standard
10% korting

Fox R-Series Camo Bedchair - R2 Standard

Merk: Fox
Productcode: CBC055 (20023)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Stretchers

Product specificaties

Merk Fox
Gewicht 13kg
Afmetingen 212 x 90 x 36cm
Max hoogte 46cm
Opgevouwen afmetingen 90 x 90 x 30cm

Product omschrijving

De R-Serie Camo Bedchairs van Fox is een uiterst comfortabele serie dat gebouwd is volgens onze strenge normen. De serie bestaat uit drie modellen - R1 (Compact), R2 (Standard) en R3 (Kingsize).Met een een vlak profiel voor maximaal comfort. Cam-free ontowerp om ervoor te zorgen dat er een maximaal bruikbare breedte is. Het matras is zeer stevig om te verzekeren dat heet niet verzakt. Met een comfortabele met fleece gevoerd, gewatteerd matras. Voorzien van het bekende Fox Camo patroon op de bekleding. Extra padding op het hoofdeinde. Dubbele scharnieren zorgen voor dat het slaapgedeelte naar binnen kan worden opgevouwen. Unieke zijbandjes zorgen dat het bed compact is wanneer het opgeborgen is. Grote draaibare moddervoeten met 6 verstelbare poten.


Over Fox
Fox is de Karper specialist bij uitstek waar geen enkele hengelport liefhebber om heen kan met o.a. stretchers, tenten, hengels, kleding, swingers, luggage, transportkarren en nog veel meer materiaal. Het merk Fox is volledig vanuit voorraad leverbaar bij Vismania Hengelsport.
Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies