Powerbait Natural Scent Glitter Banana Boost - Sunshine Yellow)
Powerbait Natural Scent Glitter Banana Boost - Sunshine Yellow) Powerbait Natural Scent Glitter Banana Boost - Sunshine Yellow)
10% korting

Berkley Powerbait Natural Scent Glitter Banana Boost

Merk: Berkley
Productcode: 1596298 (45671)
Levertijd: Direct


In categorieën: Forelvissen Aas

Product specificaties

Merk Berkley
Type Foreldeeg
Geur/Smaak Bananen Boost
Verkrijgbaar in Diverse kleuren voorzien van een glitter
Bijzonderheden Drijvende formule
- Perfect te kneden
- Gemakkelijk te bevestigen
- Glitter voor een betere zichtbaarheid
- Natuurlijke geur en smaak met hoge dosis knoflook
Inhoud 50 gram

Product omschrijving

De PowerBait Natural Scent Glitter Banana Boost is een kneedbaar deeg voorzien van een zeer sterk Banaan aroma en is eenvoudig te monteren aan de haak. Het foreldeeg heeft een uitstekende kleefkracht en is goed met de hand of door middel van een mal te vormen. Dit drijvende forelaas verspreidt de natuurlijke geur door het water en trekt de vissen naar uw haakaas. De Berkley PowerBait Extra Scent Glitter Trout Bait beschikt over crystalina glitter die licht weerkaatst zodat het voor de vissen, ook in het donker, gemakkelijk te vinden is. Een must voor elke Forelvisser.Over Berkley

Berkley Fishing behoort tot één van de grootste hengelsportfabrikanten ter wereld en heeft werkelijk voor alle soorten visserij een breed scala aan producten in huis. Berkley staat als merk met name bekend om haar uitstekende hengels, uitgebreide lijnen, de vele kunstaassoorten en natuurlijk Powerbait, de enorme range forellendeeg die Berkley al jaren onder eigen naam produceert.

 

Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies