One to One Paste Chocolate Orange
One to One Paste Chocolate Orange One to One Paste Chocolate Orange One to One Paste Chocolate Orange

Sonubaits One to One Paste Chocolate Orange

Merk: Sonubaits
Productcode: S1840014 (42140)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Lokvoer Lokvoer

Product specificaties

Merk Sonubaits
Type One to One Paste
Smaak/Geur Chocolate Orange
Inclusief Pasta Pot
Inhoud 500gr

Product omschrijving

Eenvoudig te mixen 1 op 1 paste voor het vissen met de vaste stok samen met  grondvoer. U neemt een gelijkwaardig deel mix en water, mengt het goed door elkaar en laat het 30 minuten staan om het water volledig te laten absorberen. Kneed het daarna tot en bal en uw pasta is klaar. U krijgt gratis bij deze mix een Paste cup welke u op uw hengel kunt bevestigen zodat u de beaasde haak zorgvuldig in het water kan laten zakken zonder dat u de paste verliest.

Vissen met ‘paste’ is een zeer effectieve manier van vissen gedurende de warmere maanden van het jaar. Karpers zijn helemaal verzot op dit grote, geurige en zachte aas. Hoe zachter de paste, hoe meer de vissen het met vertrouwen oppakken. Over Sonubaits

Sonubaits loopt voorop in de ontwikkeling en het design van modern aas en lokvoer. De expertise ligt in de onderzoeken van de best beschikbare ingrediënten en de unieke verwerkingswijze waardoor een gemakkelijk te gebruiken aas geproduceerd wordt. Deze voldoen aan de zeer hoge eisen van de moderne visser en geeft hen het vertrouwen op hun hoogste niveau te vissen omdat ze weten dat het aas perfect zal presteren.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies