Oily Hemp 500ml
Oily Hemp 500ml Oily Hemp 500ml

Nash Oily Hemp

Merk: Nash
Productcode: B0100 (46795)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Aas Particles Aas / Voer Particles

Product specificaties

Merk Nash
Type Oily Hemp
Bijzonderheden zorgt ervoor dat karpers uit elke waterlaag geprikkeld worden
- door te mengen met Himalayan Rock Salt Fine kan je deze hennep PVA vriendelijk maken
Inhoud 0.5ltr og 2.5ltr

Product omschrijving

Grote Franse hennep van de beste kwaliteit, geboost met oliën voor betere essentiële vetzuren zoals Omega 3 en 6, wat Oily Hemp ideaal maakt om een voertapijt of spodmix mee te maken.
Er lekken druppels olie om karpers uit elke waterlaag te lokken plus een oliespoor op het water te maken waardoor je weet dat er karper op je stek aast. Nashbait Particles worden vers gemaakt en in afgedichte potten verpakt voor een verlengde levensduur. De introductie van zowel een handige 500ml pot als de 2,5 liter potten zorgen voor porties die passen bij elke sessie en toepassing.

Door de Oily Hemp te mengen met Himalayan Rock Salt Fine kan je deze hennep PVA vriendelijk maken. Tip: meng de Oily Hemp met andere Nashbait Particle Liquids om een extra dimensie aan je voer toe te voegen zoals het wolkende effect van de Creamed Corn of de geconcentreerde, natuurlijke attractie van de Wormcell.Over Nash

Nash, ook wel bekend als 'Kevin Nash' is een van de meest bekende en beste karpermerken binnen de hengelsport en bevindt zich al jaren aan de top. Nash staat met name bekend om haar zeer innovatieve, duurzame producten en haar zeer brede assortiment dat volledig op de wensen van de moderne karpervisser is afgestemd. Naast een sterk basis assortiment Nash hengels en Nash molens is Nash de laatste jaren flink aan de weg aan het timmeren om de beste te worden op gebied van klein materiaal. De kans is daarom ook groot dat u nooit meet naar een ander merk zult overstappen, wanneer u er eenmaal met Nash aan de slag gaat!


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies