MATRIX S36 SUPER BOX BLACK/ZWART (INC 2 X SHALLOW)
MATRIX S36 SUPER BOX BLACK/ZWART (INC 2 X SHALLOW) MATRIX S36 SUPER BOX BLACK/ZWART (INC 2 X SHALLOW) MATRIX S36 SUPER BOX BLACK/ZWART (INC 2 X SHALLOW)
31% korting

Matrix S36 Super Box Black/Zwart Zitkist

Merk: Matrix
Productcode: GMB174 NML2024 (37665)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Zitkisten

Product specificaties

Type MATRIX S36 SUPER BOX
Kleur Zwart
afmeting poten D36
voetplaat Anti-warp voetplaat
zitting Gevoerde zitting met ingebouwde waterpas
universeel schroefdraad Schroefdraad in bovenkant van alle zes 36mm poten
Diameter Poten met grote 36mm diameter met 25mm telescopische insert voor ongelofelijke stabiliteit
Inclusief INC 2 X SHALLOW

Product omschrijving

Matrix S36 Superbox Black Edition Seatbox, heeft telescopische poten met grote 36mm diameter poten 25mm binnen poten voor ongelofelijke stabiliteit.poten met grote 36mm diameter poten 25mm binnen poten voor ongelofelijke stabiliteit. De Matrix S36 Superbox is gemaakt van lichtgewicht aluminium frame met een licht groene afwerking. De draagriem die erbij geleverd wordt zorgt een makkelijk transport. De Matrix S36 Superbox is gebouwd met gebruik van de enorm populaire Matrix Drawer Units. Ook beschikt de Matrix Superbox 36S over een grote opslag capaciteit tussen de voetplaat en Drawer Units. De S36 Superbox heeft een stijlvolle achterplaat. De voetplaat is voor zien van anti/wrap zodat je beter grip hebt. De zitkist is voorzien van grote, zwenkbare modderpoten voor extra stabiliteit op oneffen grond. De integrale voetplaat schuift onder het chassis voor gemakkelijk transport. De Gevoerde zitting heeft een ingebouwde waterpas.

 Over Matrix

Matrix is het Witvis merk van het bekende bedrijf Fox international. De Matrix Range behoort tot de absolute top op gebied van de Wedstrijdvisserij. Met de producten van Matrix kunt u een complete uitrusting samenstellen, er is geen product dat ontbreekt aan dit complete topmerk.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies