Element 6000 BF (+ extra spoel)
Element 6000 BF (+ extra spoel) Element 6000 BF (+ extra spoel) Element 6000 BF (+ extra spoel) Element 6000 BF (+ extra spoel) Element 6000 BF (+ extra spoel)
10% korting

Prologic Element 6000 BF (+ extra spoel)

Merk: Prologic
Productcode: 74707 (40335)
Levertijd: Direct


In categorieën: Molens Baitrunners Baitrunners/Vrijloop Baitrunners

Product specificaties

Merk Prologic
Type Element 6000 BF
Formaat 6000
Gewicht 428gr
Lijncapaciteit 340m/0,35mm
Inhaalsnelheid 96cm
Kleur Black
Reservespoel Ja
lijnclip Ja

Product omschrijving

Prologic Element BF is een vrijloopmolen of in de volksmond een baitrunner genoemd. Voor vissers die wat extra's van hun uitrusting eisen, biedt de Prologic Element BF-reeks de oplossing. Een eersteklas combinatie van een fast slip en de baitrunner-functie om je te helpen het juiste vrijloop te krijgen, maar ook de juiste soepele slip instelling, kan je de klassieke vrijloop gebruiken of een volledig open slip die in de gevechtsmodus kan worden ingesteld door simpelweg aan het slipknop van de molen te draaien. Voeg daar nog andere hoogwaardige eigenschappen aan toe, zoals onze gepatenteerde Dura Grease, vaste tandwielconstructie, gekartelde spoel en 10 stalen kogellagers, en je krijgt een molen met uitzonderlijke prestaties voor een perfecte prijs.Leverbaar in div uitvoeringen.Over Prologic

Prologic is een merk dat zich hoofdzakelijk op het karpervissen richt en staan bekend als zeer degelijk en tevens goed betaalbaar. Het is ook de missie van Prologic om het karpervissen voor iedereen toegankelijk te maken, zonder degenen die niet over een groot budget beschikken, automatisch tot ondegelijk en slecht materiaal te veroordelen.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies