Dutch Master Feeder Mix
Dutch Master Feeder Mix

Sonubaits Dutch Master Feeder Mix

Merk: Sonubaits
Productcode: (5779)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Aas / Voer Lokvoer

Product specificaties

Merk Sonubaits
Type Dutch Master Feeder Mix
Verkrijgbaar in Gold, Silver, Geel, Bruin en, de nieuwste in deze range, de Heavy
Heeft een zeer goede binding
en perfecte textuur
Inhoud 2 kilo

Product omschrijving

Dutch Master Feeder Mix is speciaal samengesteld voor gebruik in een voerkorf. Het voer heeft de juiste structuur en kleefkracht om (veel) aas te werpen maar komt vervolgens makkelijk uit de korf. De mix is geschikt voor alle watertypen en is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

De Gold uitvoering heeft een zoete smaak dankzij de caramel smaakstoffen die toegevoegd zijn en is goed te gebruiken voor karper, brasem en kopvoorn. De yellow uitvoering is zoet door de toevoeging van Scopex smaakstoffen. Deze mix komt ook goed tot z'n recht bij het vissen op brasem, karper en kopvoorn. De Brown uitvoering die wat minder plakt dan de gele en gouden uitvoering waardoor de mix snel opgenomen wordt in het water. De mix is voorzien van koriander wat een opvallende geur afgeeft in het water en goed werkt op voorn, brasem en kleine karper. Dutchmaster feeder Silver is toegevoegd aan de succesvolle range feeder voeren uit de Dutchmaster range. Dit  voer is speciaal ontwikkeld voor de allround feeder visserij op brasem, bliek en voorn onder alle omstandigheden. Door de zilvergrijze kleur is de Silver feedermix ook perfect te gebruiken op helder water. De aangename geur van venkel komt je tegemoet wanneer je de zak opentrekt. Dit voer is ook prima te gebruiken met een toevoeging van vochtige leem zonder dat de structuur verloren gaat.Over Sonubaits

Sonubaits loopt voorop in de ontwikkeling en het design van modern aas en lokvoer. De expertise ligt in de onderzoeken van de best beschikbare ingrediënten en de unieke verwerkingswijze waardoor een gemakkelijk te gebruiken aas geproduceerd wordt. Deze voldoen aan de zeer hoge eisen van de moderne visser en geeft hen het vertrouwen op hun hoogste niveau te vissen omdat ze weten dat het aas perfect zal presteren.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies