Duraflame Landingnet 1.75 m
Duraflame Landingnet 1.75 m Duraflame Landingnet 1.75 m
5% korting

Zebco Duraflame Landingnet 1.75 m

Merk: Zebco
Productcode: 7080175 (34854)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Netten Netten Netten

Product specificaties

Type Schepne
Merk Zebco
Lengte steel Uitschuifbaar tot 1.75 meter
Afmeting Net 50 x 50 cm

Product omschrijving

Het Duraflame landingnet van Zebco is een sterk landingsnet met een robuust dura aluminium frame. De ergonomische drukknop zorgt er voor dat het landingsnet zonder problemen samengeklapt kan worden om deze eenvoudig te vervoeren , ideaal voor de mobiele roofvisser.Het Duraflame Schepnet heeft een afmeting van 80 x 80 cm en een uitschuifbare steel tot 1.75 meter.


Over Zebco

Zebco Europe is èèn van de grootste en meest vooraanstaande producenten van hengelsportartikelen in Europa. Zebco, Quantum, Rhino, Browning, Black Cat, Radical en Magic Trout, ons bedrijf brengt 7 wereldmerken onder èèn dak. Zebco Europe wordt door eigen vestigingen vertegenwoordigd in Engeland, Frankrijk, Polen en Duitsland. De vele andere Europese landen worden vanaf ons hoofdkantoor in Duitsland beleverd.

Het grote succes van Zebco Europe GmbH is het gevolg van het constante streven, de eigen producten consequent aan te passen aan de wensen van de hengelsporter. Materiaal ontwikkeld door gebruikers voor de dagelijkse praktijk aan en op het viswater.  Daarin worden onze productmanagers bijgestaan door een grote schare van ervaren internationale test en team hengelsporters, die tesamen al vele lands- en wereldkampioenschapstitels hebben behaald.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies