Double Mesh Fast Net 45cm
Double Mesh Fast Net 45cm

Nytro Double Mesh Fast Net

Merk: Nytro
Productcode: 20900029 (46337)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Netten Pannetten

Product specificaties

Merk Nytro
Type Double Mesh Fast Net/Pannet
Verkrijgbare maten 45 en 50cm
Voorzien van een duurzaam nylon spreidblok met tilhulp voor het veilig en gemakkelijk binnenhalen van de vis
- Stevig lichtgewicht aluminium frame
- Zwarte 6mm, superzachte en visvriendelijke dubbele mesh
Bijzonderheden Absorbeert geen geur

Product omschrijving

Deze netten van Nytro zijn verkrijgbaar in twee van de meest gebruikte maten, 45 en 50cm. Ze zijn gemaakt met een ultralicht aluminium frame. Voorzien van superzacht, visvriendelijk dubbel gaas van 6mm. Dit maakt ze ongelooflijk wendbaar in het water waardoor de vis sneller binnengehaald kan worden.  Verkrijgbaar in twee maten (18"/45cm en 20"/50cm).

 Over Nytro

Nytro onderscheidt zich als een toegewijd merk voor de sportvisserij, zorgvuldig ontworpen door sportvissers voor sportvissers, met een sterke nadruk op de absolute tevredenheid van de consument.  U kunt er zeker van zijn dat een NYTRO product ongeëvenaarde waarde voor uw geld biedt.

By Nytro ligt de focus op het feedervissen op zowel commerciële als natuurlijke locaties. Gezien hun concentratie op het vissen met hengels en reels in commerciële omgevingen, bevat hun  belangrijkste commerciële assortiment nu ook pellet waggler hengels. Naast hengels en reels hebben ze hun productlijn uitgebreid met essentiële artikelen voor het feedervissen en het commerciële vissen. Dit omvat lugage, EVA opbergoplossingen, gevlochten- en monolijnen, brollies, zitboxen en een speciaal ontworpen feederstoel. Daarnaast bieden ze vissers een uitgebreide selectie van landingsnetten, handgrepen voor landingsnetten, verschillende bewaarnetten en stijlvolle wedstrijdkleding.

 


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies