18mm / 5kg
18mm / 5kg
21% korting

CC Moore Diameter - 18mm / 5kg

Merk: CC Moore
Productcode: 90198 NML2024 (25392)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Boilies

Product specificaties

Merk CC Moore

Product omschrijving

Pacific Tuna is een roestrode, intens aantrekkelijke boilie die oplosbare melk-, groente- en viseiwitten combineert met krachtige natuurlijke eetluststimulerende middelen om het hele jaar door een uitstekend groot visaas te creëren. Het hoge voedzame profiel wordt ook versterkt door de gezouten vissmaak en het krachtige schelpdieraroma, waardoor een uitstekend allround attractorpakket ontstaat.

De ongelooflijke resultaten die Britse en Europese vissers sinds de ontwikkeling in 2014 hebben bereikt, laten zien hoe consistent en universeel succesvol Pacifische tonijn is als een echt groot visaas.Over CC Moore

Omwille van de hoge eisen die het moderne karper vissen met zich meebrengt is het essentieel dat wij voortdurend producten blijven ontwikkelen en creeren om zo onze klanten baanbrekend kwaliteitsaas aan te bieden. Hierbij houden wij steeds een vinger aan de pols, om in te spelen op de laatste nieuwe tactieken, technieken en hun vereisten. Produceren van superieur aas vraagt niet enkel ervaring, kennis en een aanleg voor het samenstellen van aas, maar vereist anderzijds ook onderzoek, inbreng en feedback van uiterst talentvolle karper vissers uit het Verenigd Koninkrijk en Europa die omwille van hun zeer uitgebreide kennis in staat zijn om producten grondig te testen tijdens hun ontwikkelingsproces. Om er ons van te verzekeren dat we aas van een hoge kwaliteit blijven produceren worden beiden door ons gecombineerd. Zodoende kunnen onze klanten steeds het volste vertrouwen hebben in ons aas en de toepassingen ervan.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies