Supercrush Cheesy Garlic Groundbait
Supercrush Cheesy Garlic Groundbait

Sonubaits Supercrush Cheesy Garlic Groundbait

Merk: Sonubaits
Productcode: S1770014 (13554)
Levertijd: Direct


In categorieën: Witvissen Lokvoer Lokvoer Aas/Lokvoer

Product specificaties

Merk Sonubaits
Type Supercrush Cheesy Garlic Groundbait
Perfect voor Barbeel, Kopvoorn en Karpr
Inhoud 2kg

Product omschrijving

Supercrush mixen zijn ontwikkeld om, door gebruik te maken van hoogwaardige visvoeding, zo snel en zo veel mogelijk grote vissen aan te trekken. Deze Range van mixen wordt met uiterste zorg en precisie samengesteld met gemalen en geplette ingrediënten om de samenstelling zo vers en onbeschadigd mogelijk te verwerken voor een optimaal resultaat.

Sonubaits Supercrush Cheesy Garlic Crush bevat hennep, gemalen Halibut pellets, knoflook en kaaspoeder. Ideaal om te vissen met de feeder op rivieren of meren gericht op Barbeel, kopvoorn/winde en karper. Dezegroundbait is perfect voor het gebruik met de method feeder of met de gewone korf, uiteraard kan je er ook gewoon voerballen van maken.Over Sonubaits

Sonubaits loopt voorop in de ontwikkeling en het design van modern aas en lokvoer. De expertise ligt in de onderzoeken van de best beschikbare ingrediënten en de unieke verwerkingswijze waardoor een gemakkelijk te gebruiken aas geproduceerd wordt. Deze voldoen aan de zeer hoge eisen van de moderne visser en geeft hen het vertrouwen op hun hoogste niveau te vissen omdat ze weten dat het aas perfect zal presteren.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies