Catana FX Spinning MF 2,39mtr (7-21gr)
Catana FX Spinning MF 2,39mtr (7-21gr) Catana FX Spinning MF 2,39mtr (7-21gr) Catana FX Spinning MF 2,39mtr (7-21gr) Catana FX Spinning MF 2,39mtr (7-21gr) Catana FX Spinning MF 2,39mtr (7-21gr) Catana FX Spinning MF 2,39mtr (7-21gr) Catana FX Spinning MF 2,39mtr (7-21gr)
5% korting

Shimano Catana FX Spinning MF

Merk: Shimano
Productcode: SCATFX710MLC (42337)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Spinning / Trolling

Product specificaties

Merk Shimano
Type Catana FX Spinning Fast
Lengte 2.39m
Werpgewicht: 7-21gr
Materiaal Carbon
Handgreep Power Cork + EVA
Rod Action MF - Moderate Fast

Product omschrijving

De Catana FX kunstaashengels combineren uitzonderlijke waarde met de nieuwste acties en moderne looks. Catana is beschikbaar in zowel snelle als matig snelle acties, in een breed scala aan opties, en tilt uw prestaties naar een nieuw niveau. Als u op zoek bent naar een voordelige hengel om u met vertrouwen te inspireren en u te helpen effectiever te vissen, is de Catana FX een geweldige keuze. Gebouwd op een volledige carbon blank, zal dit geweldig uitziende assortiment je zeker laten opvallen en komt het in twee specifieke acties. De snelle actie is ontworpen voor jigs en zacht aas, en de matig-snelle actie is perfect voor het vissen op crankbaits. Kies een model uit het brede scala aan opties en u kunt er zeker van zijn dat u een hengel hebt waarmee u maximaal kunt vissen en verder. De full carbon blank van de Catana FX is verbeterd met Geofibre, wat meer kracht toevoegt. Dit is erg handig in de lichtere modellen, vooral bij het spelen van grote, krachtige vissen die je tackle maximaal testen. Alle modellen zijn uitgerust met Shimano Hardlite geleiders, die licht, sterk en perfect geschikt zijn voor mono en gevlochten hoofdlijnen. Om de prestaties verder te verbeteren en het moderne uiterlijk aan te vullen, past een ergonomische VSS-stijl haspelstoel perfect in de blanco. Deze ontwerpstijl wordt veel gebruikt door professionele vissers. Er zijn 8 modellen in het snelle actiebereik, waarmee u maximale actie in jigs en softbaits kunt zetten en uw handbewegingen met maximale efficiëntie op het kunstaas kunt overbrengen. Deze zijn voorzien van een moderne Cork/EVA combinatie handgreep. In het matig-snelle actiebereik zijn er meer dan 20 modellen. Deze zijn veelzijdig en kunnen voor veel verschillende kunstaasvisstijlen worden gebruikt, maar zijn vooral goed bij het vissen op crankbaits. Ze zijn uitgerust met een kurken handvat en hebben een uitzonderlijke vechtactie om de grootste en krachtigste vis te verslaan. Welke Catana u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u een geweldige keuze hebt gemaakt om uw visprestaties naar nieuwe hoogten te tillen.Over Shimano
Shimano is een wereldberoemde organisatie uit Japan die voor zowel de hengelsport als de wielersport over een schitterend, breed assortiment beschikt. De molens van Shimano behoren tot de beste en meest gebruikte vismolens ter wereld. Naast molens heeft Shimano tevens een imposant pakket aan hengels, lijn, kleding en luggage in huis. Alle producten van Shimano staan onder zeer strenge controle als het aankomt op kwaliteit en duurzaamheid. Als gevolg heeft Shimano bij zeer veel vissers een nagenoeg smetteloze reputatie opgebouwd.
Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies