Avenger S/Bag & Bedchair System (8 Leg 120kg)
Avenger S/Bag & Bedchair System (8 Leg 120kg) Avenger S/Bag & Bedchair System (8 Leg 120kg) Avenger S/Bag & Bedchair System (8 Leg 120kg) Avenger S/Bag & Bedchair System (8 Leg 120kg)
20% korting

Prologic Avenger S/Bag & Bedchair System (8 Leg 120kg)

Merk: Prologic
Productcode: 65043 (43542)
Levertijd: Direct


In categorieën: Karperen Stretchers

Product specificaties

Merk Prologic
Type Avenger S/Bag & Bedchair System
Aantal poten 8 Leg
Gewichtsklasse 120kg
Gewicht 12.60
Lengte 200cm
Breedte 75cm

Product omschrijving

Wat krijg je als je de meest populaire stretcher van Prologic combineert met een volwaardig 3-seizoenen slaapzak  van hoge kwaliteit. De slaapzak is stevig bevestigd door een doorlopende, oversized heavy-duty rits. Dit zorgt voor een nette en zeer veilige verbinding die eenvoudig kan worden verwijderd voor reiniging. De met thermisch fleece beklede, hollevezel en meerlaagse constructie biedt het allerbeste in zowel comfort, isolatie als functionaliteit. Het Sleep System is bedekt met ultrazacht, anti-ritselend en extreem slijtvast waterdicht polyester. Twee heavy duty crash zips bieden een grote efficiëntie bij het betreden en opwinden van het slaapsysteem. Elke rits is voorzien van anti-open clip-locks waardoor de tegenliggende rits gesloten blijft, dus geen tochtige ruggen meer! Windschotten zorgen voor nul tocht en het allerbeste in een comfortabele nachtrust.Over Prologic

Prologic is een merk dat zich hoofdzakelijk op het karpervissen richt en staan bekend als zeer degelijk en tevens goed betaalbaar. Het is ook de missie van Prologic om het karpervissen voor iedereen toegankelijk te maken, zonder degenen die niet over een groot budget beschikken, automatisch tot ondegelijk en slecht materiaal te veroordelen.


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies