Fatal Attraction SBG
Fatal Attraction SBG
10% korting

Rozemeijer Fatal Attraction SBG

Merk: Rozemeijer
Productcode: 65024NML (39158)
Levertijd: Direct


In categorieën: Roofvissen Kunstaas Pluggen

Product specificaties

Merk Rozemeijer
Type Fatal Attraction
Eigenschap Zeer langzaam zinkend
Kleur SBG/Speckled Blue Gill
Lengte 18cm
Gewicht 95gr
Zwemdiepte 20-90cm
Dreggen (Maat) VMC 9650 (size 3/0)

Product omschrijving

Deze 18 cm 4-delige swimbait zal u verbazen! De Fatal Attraction is op vele manieren te vissen namelijk, draai 'm binnen en de aktie is al subliem maar ga je deze swimbait "jerken" dan krijg je een totaal ander stuk kunstaas. Doordat de Fatal Attraction zeer langzaam zinkt kunt u 'm gewoon eventjes stil "hangen", tik 'm zacht binnen en er ontstaat een zeer goede immitatie van een gewonde prooi. Daarnaast is de Fatal Attraction voorzien, zoals alle Rozemeijer pluggen van het unieke 360RSHS systeem. Dit houdt in dat de dreggen gewoon 360graden rond kunnen draaien waardoor het aantal "lossers" aanzienlijk zal dalen! 

Deze swimbait, met zijn gewicht van 95gr, is feitelijk met iedere jerkbaithengel met een werpgewicht tot 100gr te werpen. Draai je deze swimbait binnen, dan zal deze gracieus terug zwemmen, waarbij de kop lichtelijk schudt en de interne kogels flink wat geluid zullen maken. Wil je over planten heen vissen? Lift je hengeltop omhoog en vis de Fatal Attraction sub-surface, maar schrik niet van het geweld waarmee de snoeken hem komen halen! Vis de Fatal Attraction eens jerkend of twitchend. Terwijl je binnen aan het draaien bent, geef korte rukken met je hengel, stop even, geef weer een ruk, en draai dan weer binnen. De swimbait zal dan dartelende bewegingen maken, afzinken, weer omhoog schieten en dat zal zelfs een argwanende rover over de streep trekken! Trollend is de swimbait perfect over waterplanten en rotsen heen te vissen. Aan de ondiepe kant op de rivier is er geen betere swimbait te vinden die zinkend is. Wil je hem wat dieper aanbieden, monteer een wartelloodje voor de swimbait en deze zal automatisch dieper gaan. Een perfecte techniek voor die koudere winterdagen. Gebruik je de Fatal Attraction, zorg dan dat je een lange onthaaktang en kniptang bij de hand hebt, want de rovers willen er nog wel eens flink overheen schuivenOver Rozemeijer

Het merk Rozemeijer bestond in 2016 reeds 15 jaar! Althans, al die jaren levert dit puur Nederlandse roofvismerk haar producten via winkeliers aan roofvissers van alle categorieën en is daarbij één van de – zo niet het – oudste puur Hollandse roofvismerk van Nederlandse bodem. Kwaliteit, innovatie en service stonden aan de basis van dit jubileum. Reden om de laatstgenoemde drie kernwaarden te continueren. Het merk heeft zich in de loop der jaren over Europa verspreid, iets waar we dankbaar voor zijn. Vissers van elk niveau vissen met onze producten. Vrijwel elke sportvisser heeft producten van Rozemeijer in gebruik. Hoe kan het ook anders? Producten ontwikkeld door een team van doorgewinterde roofvissers die constant op zoek zijn naar verbeteringen in hun visserij. Vóór, maar ook dóór vissers!


Voor 15:30 besteld
vandaag verzonden
Boven de €75,00
geen verzendkosten
Onze site gebruikt cookies